NYX HD Eye Shadow Base

Привет!

Базата за сенки винаги е била продукт, който е абсолютно задължителен за мен.Дори когато съм с много лек очен грим ( разбирайте по-тъмен цвят в сгъвката за подчертаване ), отново съм с база.Толкова съм свикнала да използвам този вид продукти, че дори забравих какво е да поставиш сенки, очна линия или молив върху очите си, без да положиш основата преди това.

Изпробвала съм различни бази и при откриването на NYX в София отидох с идеята да взема хвалената от всички HD база.Тествам я от деня, в който я купих, и вече успях да изградя мнението си.А какво е то, може да прочетете малко по-надолу.

IMG_20170705_174439_974

Малко любопитни факти :

  • Може да намерите NYX само в определени обекти на Лили ( за София това са магазините в The Mall и Сердика център )
  • Продуктът е запечатен с целофан
  • Цената е около 14 лв за 8 гр
  • Cruelty Free
  • В състава се съдържа 1 парабен

Първото нещо, което ми хареса в базата, е самата опаковка – има апликатор, с който лесно изваждате продукта.Има малко странен аромат, но не се усеща, освен ако не допрете прекалено близо до носа си апликатора.Цветът е телесен и се слива идеално с цвета на кожата по клепачите.Самият продукт има леко лепкаво усещане, поради тази причина обичам да използвам след нанасянето на тази база лек слой от матиран телесен цвят, за да се отнеме от лепкавината ( която може да е плюс, ако използвате сенки, на които им трябва по-лепкава текстура, за да залепнат ), а и за да подобрим преливането на цветовете.

IMG_20170705_174535_189

Относно действието им, аз съм силно впечатлена.Задържат сенките за целия ден, дори и в най-големите жеги.Гримът стои абсолютно непокътнат.Вадят и максимален пигмент от сенките, както може да се види на следващата снимка :

IMG_20170705_174331_327

Използвала съм сянката на MUFE M-842.Избрах нарочно матов цвят, защото блестящите цветове принципно винаги са били доста по-наситени.Както се вижда, разликата е огромна.

Като заключение мога да кажа, че съм ВЛЮБЕНА! в тази база.Бих тествала други, но не бих оставала без поне една опаковка от нея.Страхотна е и горещо ви я препоръчвам.

Г.

Advertisements

One thought on “NYX HD Eye Shadow Base

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s